‘Οροι και Προυποθέσεις

Όροι χρήσης

Οι επισκέπτες αυτού του διαδικτυακού τόπου συμφωνούν ότι:

 • θα χρησιμοποιούν τα πραγματικά τους στοιχεία (επώνυμο, όνομα, διεύθυνση, e-mail, κλπ) στις φόρμες επικοινωνίας και εγγραφής.
 • θα χρησιμοποιούν τον ιστότοπο σύμφωνα με τον νόμο και τα χρηστά ήθη και δεν θα προβαίνουν σε ενέργειες ή παραλείψεις που μπορεί να προκαλέσουν βλάβη σε αυτό αλλά και σε οποιοδήποτε άλλο χρήστη ή και δίκτυα που είναι συνδεδεμένα με το pharm1.gr

Η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να αναθεωρεί ελεύθερα τoυς όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών από το ηλεκτρονικό κατάστημα, οποτεδήποτε το κρίνει αναγκαίο, αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει τους καταναλωτές για οποιαδήποτε μεταβολή, μέσα από τις σελίδες του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος.

Ο δε χρήστης πρέπει να ελέγχει ανά τακτά χρονικά διαστήματα τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης καθώς η χρήση του ιστότοπου μετά από κάθε τροποποίηση συνεπάγεται ότι αποδέχεται αυτές τις αλλαγές.

 

Πνευματικά Δικαιώματα

Τα πνευματικά δικαιώματα του περιεχομένου (συμπεριλαμβανομένων κειμένων, γραφικών, εικόνων, φωτογραφιών και λογισμικού) και των υπηρεσιών του site που έχουν εισαχθεί ή θα εισαχθούν στο διαδίκτυο, προστατεύονται από τους Ελληνικούς, Κοινοτικούς και Διεθνείς νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας και ανήκουν αποκλειστικά στο pharm1.gr. Απαγορεύεται αυστηρά η οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή και αναμετάδοση του υλικού, χωρίς έγγραφη άδεια της επιχείρησης, διατίθενται δε στους επισκέπτες του site μόνο για προσωπική χρήση (μη κερδοσκοπική ή εμπορική).

Τα ονόματα, οι εικόνες, τα λογότυπα και τα διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν το ηλεκτρονικό κατάστημα pharm1.gr ή τρίτα μέρη, καθώς και τα προϊόντα ή οι υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα του pharm1.gr ή τρίτων μερών προστατευόμενα από τους σχετικούς νόμους περί εμπορικών σημάτων. Η εμφάνισή τους στον διαδικτυακό τόπο δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

 

Όρια Ευθύνης

Η επιχείρηση δηλώνει ότι, το περιεχόμενο, τα προϊόντα και οι υπηρεσίες του ιστότοπου pharm1.gr που παρέχονται στα πλαίσια των συναλλαγών της από το ηλεκτρονικό κατάστημα και δεν ευθύνεται για περαιτέρω ζημιές που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη των παραγγελιών ή από την καθυστέρηση εκτέλεσης, για οποιαδήποτε αιτία. Το ηλεκτρονικό κατάστημα pharm1.gr ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά αναλαμβάνει να ενημερώνει έγκαιρα τους πελάτες περί των ημερών διαθεσιμότητας ή μη διαθεσιμότητας.Το pharm1.gr καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, αλλά δεν εγγυάται ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές, λάθη ή βλαπτικά στοιχεία στα περιεχόμενα του διαδικτυακού τόπου και δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημία ούτε για τυχόν απαιτήσεις νομικής ή αστικής ή ποινικής φύσης από χρήστες του ιστότοπου. Οι επισκέπτες συμφωνούν στην χρήση αυτού με δική τους ευθύνη.

 

Πολιτική ακυρώσεων / επιστροφών | Όροι υπαναχώρησης

Μη τήρηση των όρων αυτών θα σημαίνει και μη αποδοχή από την πλευρά μας της αποζημίωσης ή αντικατάστασης.

Έχετε το δικαίωμα υπαναχώρησης αναιτιολογήτως εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος, χωρίς να επιβαρύνεστε με οποιαδήποτε δαπάνη, εκτός από τα μεταφορικά έξοδα επιστροφής (3€) και τα έξοδα αντικαταβολής (2€).

Η επιστροφή θα πρέπει να γίνει στην αρχική του κατάσταση αλλά σε κάθε περίπτωση βασική προϋπόθεση είναι να έχει προηγηθεί επικοινωνία με το pharm1.gr , και το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία, σφραγισμένο και να μην έχει χρησιμοποιηθεί.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε στην περίπτωση που κάποιο προϊόν έχει καταστραφεί κατά την μεταφορά. Εκτός απο τα προιόντα, υποχρεούστε να κρατήσετε και την συσκευασία στην ίδια ακριβώς κατάσταση που την παραλάβατε, μαζί με τα υλικά που υπάρχουν μέσα σε αυτήν (π.χ. φυσαλίδες-φελιζόλ), προκειμένου να την παραδώσετε στην μεταφορική εταιρεία για να γίνει πραγματογνωμοσύνη. Μαζί θα πρέπει να παραδώσετε και όλα τα συνοδευτικά έγγραφα (όπως π.χ. απόδειξη αγοράς).

Εάν ο λόγος επιστροφής του προϊόντος οφείλεται σε δικό μας σφάλμα, αναλαμβάνουμε και τα μεταφορικά έξοδα για την επιστροφή του και φυσικά σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει καμία χρέωση για τον πελάτη.

Μόλις λάβουμε τα προϊόντα θα σας επιστρέψουμε άμεσα την αξία τους σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας δηλώσετε.

Σε κάθε άλλη περίπτωση αναλαμβάνετε με δικά σας έξοδα να το αποστείλετε με τον τρόπο με τον οποίο το παραλάβατε (συστημένο ή courier) και σε ασφαλή συσκευασία ώστε να αποφευχθούν φθορές κατά την μεταφορά, στην έδρα της επιχείρησης.

ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΓΡΑΜΜΕΝΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ – ΦΥΛΑΚΙΟ ΕΒΡΟΥ – ΤΚ 68006

 

Ειδικοί όροι χονδρικής.

Για πωλήσεις χονδρικής οι οποίες απευθύνονται αποκλειστικά σε εμπόρους και έχουν χαμηλότερη τιμολόγηση, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η προεγγραφή μέσα από τη φόρμα “ΠΕΛΑΤΗΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ” και η προέγκριση αυτής από το pharm1.gr.

Για τους πελάτες χονδρικής δεν ισχύει το δικαίωμα υπαναχώρησης των καταναλωτών. Όλες οι παραγγελίες χονδρικής προεξοφλούνται μόλις επιβεβαιωθεί η διαθεσιμότητα των προιόντων, με την αποστολή του προ-τιμολογίου. Ακυρώσεις γίνονται δεκτές μόνο για προιόντα τα οποία βρίσκονταν σε απόθεμα στην αποθήκη μας κατά την στιγμή της παραγγελίας. Για όλα τα άλλα προϊόντα, τα οποία είναι κατόπιν παραγγελίας, δεν παρέχεται η δυνατότητα ακύρωσης.

Η μεταφορά εκτελείται με χρέωση του αγοραστή και είναι ανάλογη του συνολικού βάρους. Η συνολική χρέωση θα αναγράφεται στο προτιμολόγιο προς εξόφληση. Οι τιμές είναι Ex-Works.

 

Δήλωση Εχεμύθειας

Οι ερωτήσεις, οι αιτήσεις που υποβάλλονται και γενικά η ηλεκτρονική αλληλογραφία θεωρούνται απόρρητες. Οι πληροφορίες που μας παρέχονται χρησιμοποιούνται μόνο για την αποστολή ηλεκτρονικής απάντησης και δεν μεταβιβάζονται παρά μόνο στον ενδιαφερόμενο αποδέκτη. Επίσης, σε περίπτωση που μας ζητηθεί από τον νόμο ή αν κρίνουμε ότι το περιεχόμενο των μηνυμάτων μας βλάπτει, θα μεταβιβάζονται και στις αρμόδιες Αρχές προκειμένου να:

 • προστατευθούμε ενάντια στη μη εξουσιοδοτημένη, στη μη σύμφωνη με τον νόμο και γενικά στην κακή χρήση του ιστότοπου.
 • προστατεύσουμε την ασφάλεια και την περιουσία των χρηστών και του καταναλωτικού κοινού.
 • προστατεύσουμε τα νόμιμα δικαιώματα μας και τα περιουσιακά μας στοιχεία.

Το pharm1.gr έχει το δικαίωμα να προσθέτει και να μεταβάλλει το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες του ιστότοπου, καθώς και τους όρους χρήσης, όποτε κρίνει ότι είναι απαραίτητο και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση, με μόνη την ανακοίνωσή τους μέσω αυτού.

 

Σύνδεσμοι σε αυτόν τον δικτυακό τόπο

Οποιαδήποτε αναφορά ή διασύνδεση (link) με άλλο site, παρέχεται για την διευκόλυνσή των χρηστών μας και δεν είμαστε υπεύθυνοι για τα περιεχόμενα, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχονται στους ιστότοπους αυτούς ή οποιουδήποτε συνδέσμου που περιλαμβάνεται σε μία συσχετιζόμενη ιστοσελίδα, ή οποιωνδήποτε αλλαγών ή ενημερώσεων σε τέτοιες ιστοσελίδες.

 

Διαδικασία αγοράς

Για την εγγραφή σας είναι απαραίτητη η χρήση μιας ένεργής διεύθυνσης e-mail. Τα στοιχεία username και password είναι προσωπικά και για την δική σας ασφάλεια δεν θα πρέπει να τα δίνετε σε τρίτους.

Μετά την εγγραφή ή εφόσον είστε ήδη εγγεγραμμέν-ος/η, συμπληρώνετε το username και το password που διαθέτετε και μεταφέρεστε στην σελίδα η οποία επιβεβαιώνει την αγορά σας και τα στοιχεία αποστολής. Από εκεί θα πληροφορήστε και για το κόστος αποστολής των προϊόντων στη διεύθυνση που μας δώσατε και το οποίο ποικίλει ανάλογα με τον τρόπο αποστολής που επιλέξατε.

Μπορείτε σε κάθε περίπτωση να κάνετε τις αγορές σας χωρίς να εγγραφείτε στο pharm1.gr, αλλά για την ολοκλήρωση της παραγγελίας είναι απαραίτητη η συμπλήρωση των στοιχίων αποστολής.

Σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίου παρακαλούμε συμπληρώστε στο πεδίο σχολίων τα απαραίτητα στοιχεία για την έκδοση αυτού (επωνυμία, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ., επάγγελμα, διεύθυνση έδρας, τηλέφωνο).

Τέλος αφού συμφωνήσετε με τους όρους χρησης του ιστότοπου pharm1.gr, επιλέγετε την «Πληρωμή» και έπειτα, είτε επιλέγετε τον τρόπο της αντικαταβολής ή της κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό και ολοκληρώνετε την διαδικασία εντός του ιστότοπου pharm1.gr , είτε μεταφέρεστε σε σελίδα ασφαλούς σύνδεσης (Τράπεζα, PayPal, κ.α.) για την καταγραφή των στοιχείων της πιστωτικής σας κάρτας και ολοκληρώνετε την αγορά σας.

Για οποιαδήποτε απορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 2552111755 ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας της σελίδας μας.

 

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Τα χαρακτηριστικά των προϊόντων που αναφέρονται στο pharm1.gr είναι τα επίσημα χαρακτηριστικά των προιόντων και την ευθήνη για αυτά έχει η κάθε εταιρεία παραγωγής και διακήνησης ξεχωριστά και σε καμία περίπτωση δεν δεσμευόμαστε ούτε για την αποτελεσματικότητα τους όυτε για τις εικόνες των προϊόντων καθώς αυτές είναι ενδεικτικές και μπορεί να παρεκκλίνουν από τις αρχικές.

 

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Η διαθεσιμότητα αναφέρετε σε εργάσιμες ημέρες και είναι αυτή που μας δίνουν οι επίσημοι διανομείς και για αυτό το λόγο ενδέχεται να αλλάξει χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για κάθε απορίας σας. Σε περίπτωση που γίνει παραγγελία η οποία περιέχει προϊόντα διαφορετικής διαθεσιμότητας, η αποστολή θα γίνεται για όλα τα προϊόντα της ίδιας παραγγελίας υπολογίζοντας την μεγαλύτερη χρονικά διαθεσιμότητα. Eάν το επιθυμεί ο πελάτης, μπορεί να παραλάβει τα προϊόντα διαφορετικών διαθεσιμοτήτων ξεχωριστά, αλλά σε κάθε περίπτωση το πρόσθετο κόστος αποστολής θα επιβαρύνει τον ίδιο. Στις τιμές των προϊόντων περιλαμβάνεται Φ.Π.Α.

 

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΠΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Η παράδοση των προϊόντων στην εταιρεία courier προς αποστολή γίνετε εντός της εκτιμώμενης ημερομηνία αποστολής της παραγγελίας, την οποία και πρέπει να αποδεχτείτε προτού οριστικοποιήσετε την παραγγελία σας και είναι το μέγιστο 3 εργάσιμες ημέρες. Σε αντίθετη περίπτωση, όπου αυτό δεν είναι εφικτό Οι μεταφορές των προϊόντων γίνονται μέσω των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων courier «ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ» , «ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ», «SPEEDEX COURIER» αλλά και μέσω των ΕΛ.ΤΑ. Αν επιθυμείτε συγκεκριμένο συνεργάτη ή διαφορετικό τρόπο αποστολής θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί άμεσα μαζί μας πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Σε κάθε άλλη περίπτωση η παραγγελία σας θα αποστέλλεται με τρόπο και μέσω που η εταιρεία μας θα επιλέγει. Όλες οι αποστολές είναι ασφαλισμένες για ζημίες κατά την μεταφορά.

 

Προστασία προσωπικών δεδομένων.

 • Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του pharm1.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο, που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν.2251/1994), που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις.
 • Η επιχείρηση σας ενημερώνει ότι, για την καλύτερη και πληρέστερη εξυπηρέτηση σας μέσω των υπηρεσιών που σας προσφέρουμε στην διαδικτυακή μας πύλη, επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα, βάσει του Ν.2472/1997 και των σχετικών τροποποιήσεων του και με βάση τα παρακάτω:
  • Μας δίνετε μόνο τα στοιχεία που είναι απαραίτητα για την ομαλή ολοκλήρωση της αγοράς. Πιο συγκεκριμένα, τα απαραίτητα στοιχεία για κάθε συναλλαγή είναι: το ονοματεπώνυμό σας, ένας έγκυρος αριθμός τηλέφωνου επικοινωνίας, η διεύθυνση κατοικίας (πόλη, οδός, ταχυδρομικός κώδικας), διεύθυνση αποστολής της παραγγελίας και τύπο παραστατικού (απόδειξη, τιμολόγιο). Παράλληλα, ζητάμε εθελοντικά κάποια στοιχεία όπως: αριθμό κινητού τηλεφώνου (στην περίπτωση που χρειαζόμαστε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας).
  • Στην περίπτωση έκδοσης τιμολογίου χρειαζόμαστε το όνομα της επιχείρησης, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ που ανήκει, επάγγελμα, διεύθυνση της έδρας αυτής και το τηλέφωνο επικοινωνίας.

Κατά τα λοιπά ο κάθε επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στο ηλεκτρονικό κατάστημά μας χωρίς να δώσει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία.

 • Θα χρειαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα (e-mail, username, password) μόνο όταν προχωρήσετε σε παραγγελία προϊόντων. Μπορείτε σε κάθε περίπτωση να κάνετε τις αγορές σας χωρίς να εγγραφείτε αλλά για την ολοκλήρωση της παραγγελίας είναι απαραίτητη η συμπλήρωση βασικών προσωπικών πληροφοριών. Συνοπτικά, ζητάμε τόσες μόνο πληροφορίες όσες μας χρειάζονται ώστε να επιτύχουμε το στόχο μας, ήτοι τη συνεπή παράδοση της παραγγελίας σας, την ασφαλή πληρωμή αυτής και κατα συνέπεια την ουσιαστική εξυπηρέτησή σας.
 • Δεσμευόμαστε να χρησιμοποιούμε τα δεδομένα που μας έχετε εμπιστευτεί μόνο για να σας προσφέρουμε μια ουσιαστική εξυπηρέτηση, παραδίδοντας στο χώρο σας παραγγελίες που έχετε πραγματοποιηήσει online στο pharm1.gr. Η χρήση των προσωπικών σας δεδομένων αποσκοπεί στο να μπορείτε εσείς να επιβεβαιώνετε τις παραγγελίες σας και εμείς να μπορούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας και να σας ενημερώνουμε για ειδικές προσφορές.
 • Σε καμία περίπτωση δεν διακινούμε προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτους (άρθρο 11ν. 2472/1997) Σε καμία περίπτωση δεν πουλάμε ή ενοικιάζουμε προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους. Τα στοιχεία αυτά χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από εμάς για να βελτιώνουμε συνεχώς την εξυπηρέτησή σας. Εξαίρεση στη δέσμευση αυτή είναι η περίπτωση που οι παραπάνω πληροφορίες ζητηθούν με δικαστική απόφαση από τις αρμόδιες Αρχές.
 • Πραγματοποιώντας την είσοδο “ Login ” στη σελίδα του καταστήματος και δίνοντας τα στοιχεία USERNAME και PASSWORD, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε κάθε στοιχείο που μας έχετε εμπιστευτεί και να κάνετε αλλαγές. Επικοινωνώντας μαζί μας στο 2552111755 ή μέσω της online φόρμας επικοινωνίας μπορείτε να μας ζητήσετε τη διαγραφή τους και γενικά να προβάλλεται οποιεσδήποτε αντιρρήσεις για την επεξεργασία των δεδομένων που σας αφορούν.
 • Για να εξασφαλίσει την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, η επιχείρηση χρησιμοποιεί την πλέον προηγμένη και αξιόπιστη τεχνολογία ασφάλειας συναλλαγών μέσω του διαδικτύου, σε παγκόσμια κλίμακα. Επίσης, προσωπική ασφάλεια αποτελεί για εσάς και το password που δίνετε όταν εγγράφεστε ως μέλος του pharm1.gr Για να παρουσιάσουμε οποιοδήποτε προσωπικό σας στοιχείο θα πρέπει πρώτα να μας δοθεί το όνομα χρήστη (username) και o κωδικός (password). Για αυτό το λόγο, φυλάξετε καλά αυτά τα στοιχεία ώστε να μην κινδυνεύσουν να πέσουν σε χέρια τρίτων.
0
  0
  Το καλάθι σας
  Το καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή