Πολιτική Απορρήτου

 

Προστασία προσωπικών δεδομένων.

 • Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του pharm1.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο, που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν.2251/1994), που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις.
 • Η επιχείρηση σας ενημερώνει ότι, για την καλύτερη και πληρέστερη εξυπηρέτηση σας μέσω των υπηρεσιών που σας προσφέρουμε στην διαδικτυακή μας πύλη, επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα, βάσει του Ν.2472/1997 και των σχετικών τροποποιήσεων του και με βάση τα παρακάτω:
  • Μας δίνετε μόνο τα στοιχεία που είναι απαραίτητα για την ομαλή ολοκλήρωση της αγοράς. Πιο συγκεκριμένα, τα απαραίτητα στοιχεία για κάθε συναλλαγή είναι: το ονοματεπώνυμό σας, ένας έγκυρος αριθμός τηλέφωνου επικοινωνίας, η διεύθυνση κατοικίας (πόλη, οδός, ταχυδρομικός κώδικας), διεύθυνση αποστολής της παραγγελίας και τύπο παραστατικού (απόδειξη, τιμολόγιο). Παράλληλα, ζητάμε εθελοντικά κάποια στοιχεία όπως: αριθμό κινητού τηλεφώνου (στην περίπτωση που χρειαζόμαστε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας).
  • Στην περίπτωση έκδοσης τιμολογίου χρειαζόμαστε το όνομα της επιχείρησης, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ που ανήκει, επάγγελμα, διεύθυνση της έδρας αυτής και το τηλέφωνο επικοινωνίας.

Κατά τα λοιπά ο κάθε επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στο ηλεκτρονικό κατάστημά μας χωρίς να δώσει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία.

 • Θα χρειαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα (e-mail, username, password) μόνο όταν προχωρήσετε σε παραγγελία προϊόντων. Μπορείτε σε κάθε περίπτωση να κάνετε τις αγορές σας χωρίς να εγγραφείτε αλλά για την ολοκλήρωση της παραγγελίας είναι απαραίτητη η συμπλήρωση βασικών προσωπικών πληροφοριών. Συνοπτικά, ζητάμε τόσες μόνο πληροφορίες όσες μας χρειάζονται ώστε να επιτύχουμε το στόχο μας, ήτοι τη συνεπή παράδοση της παραγγελίας σας, την ασφαλή πληρωμή αυτής και κατα συνέπεια την ουσιαστική εξυπηρέτησή σας.
 • Δεσμευόμαστε να χρησιμοποιούμε τα δεδομένα που μας έχετε εμπιστευτεί μόνο για να σας προσφέρουμε μια ουσιαστική εξυπηρέτηση, παραδίδοντας στο χώρο σας παραγγελίες που έχετε πραγματοποιηήσει online στο pharm1.gr. Η χρήση των προσωπικών σας δεδομένων αποσκοπεί στο να μπορείτε εσείς να επιβεβαιώνετε τις παραγγελίες σας και εμείς να μπορούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας και να σας ενημερώνουμε για ειδικές προσφορές.
 • Σε καμία περίπτωση δεν διακινούμε προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτους (άρθρο 11ν. 2472/1997) Σε καμία περίπτωση δεν πουλάμε ή ενοικιάζουμε προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους. Τα στοιχεία αυτά χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από εμάς για να βελτιώνουμε συνεχώς την εξυπηρέτησή σας. Εξαίρεση στη δέσμευση αυτή είναι η περίπτωση που οι παραπάνω πληροφορίες ζητηθούν με δικαστική απόφαση από τις αρμόδιες Αρχές.
 • Πραγματοποιώντας την είσοδο “ Login ” στη σελίδα του καταστήματος και δίνοντας τα στοιχεία USERNAME και PASSWORD, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε κάθε στοιχείο που μας έχετε εμπιστευτεί και να κάνετε αλλαγές. Επικοινωνώντας μαζί μας στο 2552111755 ή μέσω της online φόρμας επικοινωνίας μπορείτε να μας ζητήσετε τη διαγραφή τους και γενικά να προβάλλεται οποιεσδήποτε αντιρρήσεις για την επεξεργασία των δεδομένων που σας αφορούν.
 • Για να εξασφαλίσει την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, η επιχείρηση χρησιμοποιεί την πλέον προηγμένη και αξιόπιστη τεχνολογία ασφάλειας συναλλαγών μέσω του διαδικτύου, σε παγκόσμια κλίμακα. Επίσης, προσωπική ασφάλεια αποτελεί για εσάς και το password που δίνετε όταν εγγράφεστε ως μέλος του pharm1.gr Για να παρουσιάσουμε οποιοδήποτε προσωπικό σας στοιχείο θα πρέπει πρώτα να μας δοθεί το όνομα χρήστη (username) και o κωδικός (password). Για αυτό το λόγο, φυλάξετε καλά αυτά τα στοιχεία ώστε να μην κινδυνεύσουν να πέσουν σε χέρια τρίτων.
0
  0
  Το καλάθι σας
  Το καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή