Πολιτική ακυρώσεων / επιστροφών | Όροι υπαναχώρησης

Μη τήρηση των όρων αυτών θα σημαίνει και μη αποδοχή από την πλευρά μας της αποζημίωσης ή αντικατάστασης.

Έχετε το δικαίωμα υπαναχώρησης αναιτιολογήτως εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος, χωρίς να επιβαρύνεστε με οποιαδήποτε δαπάνη, εκτός από τα μεταφορικά έξοδα επιστροφής (3€) και τα έξοδα αντικαταβολής (2€).

Η επιστροφή θα πρέπει να γίνει στην αρχική του κατάσταση αλλά σε κάθε περίπτωση βασική προϋπόθεση είναι να έχει προηγηθεί επικοινωνία με το pharm1.gr , και το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία, σφραγισμένο και να μην έχει χρησιμοποιηθεί.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε στην περίπτωση που κάποιο προϊόν έχει καταστραφεί κατά την μεταφορά. Εκτός απο τα προιόντα, υποχρεούστε να κρατήσετε και την συσκευασία στην ίδια ακριβώς κατάσταση που την παραλάβατε, μαζί με τα υλικά που υπάρχουν μέσα σε αυτήν (π.χ. φυσαλίδες-φελιζόλ), προκειμένου να την παραδώσετε στην μεταφορική εταιρεία για να γίνει πραγματογνωμοσύνη. Μαζί θα πρέπει να παραδώσετε και όλα τα συνοδευτικά έγγραφα (όπως π.χ. απόδειξη αγοράς).

Εάν ο λόγος επιστροφής του προϊόντος οφείλεται σε δικό μας σφάλμα, αναλαμβάνουμε και τα μεταφορικά έξοδα για την επιστροφή του και φυσικά σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει καμία χρέωση για τον πελάτη.

Μόλις λάβουμε τα προϊόντα θα σας επιστρέψουμε άμεσα την αξία τους σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας δηλώσετε.

Σε κάθε άλλη περίπτωση αναλαμβάνετε με δικά σας έξοδα να το αποστείλετε με τον τρόπο με τον οποίο το παραλάβατε (συστημένο ή courier) και σε ασφαλή συσκευασία ώστε να αποφευχθούν φθορές κατά την μεταφορά, στην έδρα της επιχείρησης.

ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΓΡΑΜΜΕΝΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ – ΦΥΛΑΚΙΟ ΕΒΡΟΥ – ΤΚ 68006

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή